Rainbow Skies roolipelaa PlayStationeilla strategisesti vuonna 2014

PlayStation 3:n Rainbow Moon näyttää tosiaan löytäneen yleisöä, sillä peli on saamassa ensi vuonna seuraajan.

4.8.2013 03:55

Viime vuonna PlayStation 3:lla tavattu rooliseikkailu Rainbow Moon saa seuraajan. Lähemmäs vuoden ajan kehittäjä SideQuest Studios on työstänyt kasaan Rainbow Skies -nimeä kantavaa peliä, joka on tarkoitus tuoda PlayStation 3:lle ja Vitalle ensi vuoden puolella.

Perusidealtaan Rainbow Skies on jälleen vuoropohjainen strategiaropellus, jossa taistelujen ohella painotetaan varsinkin myös ympäristöjen tutkimista. Mistään täysin suoraviivaisimmasta mahdollisesta jatkosta ei kuitenkaan pitäisi olla kyse, sillä kehittäjät lupaavat tällä kertaa mukaan muun muassa myös hirviöiden kesytystä, kombohyökkäyksiä, aarteenetsintää, minipelejä, monipuolisempia luolastoja, paremmin toteutettuja sivutehtäviä ja uuden dialogijärjestelmän.

Tarinallisia linkkejä peleillä ei sen sijaa pitäisi olla alkuunkaan, minkä myötä seikkailijat saavatkin eteensä kokonaan uuden maailman uusine hahmoineen, hirviöineen, alueineen ja tarinoineen. Peli on myös tukemassa tallennusten siirtämistä alustalta toiselle, joten uudenlaista seikkailuaan voi tarvittaessa jatkaa kotisohvan ulkopuolellakin ja päinvastoin.

Vielä kehittäjät eivät ole päättäneet, saavatko pelaajat esimerkiksi PlayStation 3-version ostamalla Vita-version kaupan päälle.

Vielä ennen Rainbow Skiesin saapumista pitäisi PlayStation Storeen tänä vuonna ilmaantua myös Rainbow Moonin oma Vita-versio. Kehittäjien mukaan se on periaatteessa jo valmis ja käykin näin enää läpi joukon testauksia, mutta mitään järin tarkkaa julkaisuajankohtaa sille ei kuitenkaan ole annettu.

Pelaaja-lehden arvostelu Rainbow Moonista on luettavissa täällä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa