Rainbow Six Siegen ydinkehittäjät suuntaavat kohti uusia haasteita

Rainbow Six Siegen alkuperäisen vetäjätiimin on tullut aika siirtyä muihin hommiin.

20.12.2019 14:09

Rainbow Six Siegen ydinkehitystiimi on käymässä läpi muutoksia. Pelin luovana vetäjänä toiminut Xavier Marquis ja brändiohjaaja Alexandre Remy ovat ilmoittaneet siirtyvänsä Ubisoftin sisällä uusiin tehtäviin yhdessä muutaman muun Siege-konkarin kanssa, ja näin isompi päävastuu siirtyy siis uudelle avainporukalle.

Tuore vetoryhmä koostuu sekin kyllä pidempiaikaisista Siege-veteraaneista ja sitä vetää For Honorin pääsuunnittelijasta Rainbow Six Siegen varsinaiseksi ohjaajaksi viimeisten vuosien varrella edennyt Leroy Athanassoff. Marquis huomattaakin, että vaikka Siege oli alunperin riippuvaisempi tämän ja Remyn antamasta suunnasta, on se kehittynyt isommaksi yhteisön avulla, minkä tukeminen uudella kehittäjäryhmällä on nyt erityisarvoisen tärkeää.

Pelin tulevaisuutta koskien Athanassoff nostaa esille, kuinka Ubisoftin tavoitteena on pelin päivityksillä tarjota jatkossa enemmän ominaisuuksia, jotka koskettaisivat kerralla aina koko pelin yhteisöä sen yksittäisempien edustajien sisään. Mitään konkreettista esimerkkiä tästä ei olla kuitenkaan vielä saatu. Aiemmin marraskuussa pelin taidevetäjä Alexander Karpazisssoff antoi tosin pienenä maistiaisena ymmärtää, että ensi vuonna pelissä painotettaisiin enemmän Siegen tarinallisempia puolia. Tästä on potentiaalisesti saatu maistiaisia tuoreella animaatiovideolla, joka auttaa mainostamaan pelin uutta kosmeettista sisältöä tarjoavaa Nighthaven Collection -esinevalikoimaa.

Lähde: Rainbow Six (kotisivu)

Lisää luettavaa