Rainbow Six Siegen uudet hahmot ovat ensimmäisille testattavissa – tällaisia ovat Iana ja Oryx

Ubisoftin taktinen räiskintä kasvoi uusilla hahmoilla.

17.2.2020 08:57

Ubisoft Montreal esitteli virallisesti Rainbow Six Siegen viidennen kauden tarjonnan avaavat kaksi uutta operaattoria, Ianan ja Oryxin, jotka ovat pelattavissa jo pelin testiservereillä.

Järjestyksessään pelin 53. ja 54. operaattorit paljastettiin viime viikolla, mutta hahmojen tarkat erikoiskyvyt esiteltiin paremmin viikonloppuna julkaistussa videossa.

Puolustajat saavat itselleen Oryxin, joka pystyy itsestään latautuvilla pyrähdyksillä taklaamaan vihollisia sekä murtamaan seiniä. Hän on myös ainoa hahmo, joka voi hyppiä jatkossa tuhotuista kattoluukuista toiseen kerrokseen.

Hyökkääjät saavat puolestaan turvakseen Ianan, jonka erikoiskykynä on luoda itsestään täydellinen hologrammi. Hologrammia voi käyttää useita kertoja taistelussa, minkä lisäksi se on turvallinen tapa tutkia pelialueita sekä huijata vastustajua.

Rainbow Six Siegen viidennen vuoden käynnistävälle Operation Void Edgelle ei ole annettu vielä virallista julkaisupäivää. Pc-pelaajat voivat kuitenkin testata sen mukana saapuvia hahmoja jo testiservereillä.

Lisää luettavaa