Rainbow Six Quarantine vaihtaa nimensä Rainbow Six Parasiteksi, PlayStation Networkin tiedot kertovat (päivitetty)

Ubisoftin mukaan Parasite-nimi on väliaikainen.

16.2.2021 11:41

Ubisoftin yhteistyöräiskintä Rainbow Six Quarantine on vaihtanut nimensä, uudet tiedot kertovat.

Yhtiön toimitusjohtaja Yves Guillemot kertoi viime viikolla yhtiön harkitsevan Rainbow Six Quarantinen nimen muuttamista käynnissä olevan koronaviruspandemian vuoksi, ja nyt löytyneet tiedot kertovat pelin saaneen uuden nimensä. Mp1st-sivuston mukaan PlayStation Networkiin ladatuista tiedoista on löydetty nimenvaihdokseen viittaavaa kuvamateriaalia, jonka perusteella pelin uusi nimi olisi Rainbow Six Parasite. Ubisoft ei ole toistaiseksi vahvistanut nimenmuutosta, mutta oletettavasti muutos julkistetaan lähiaikoina.

Rainbow Six Quarantine, tai Rainbow Six Parasite, julkistettiin vuonna 2019. Kolmen pelaajan yhteistyözombiräiskinnän oli määrä ilmestyä viime vuonna, mutta tällä hetkellä pelillä ei ole tarkkaa julkaisuajankohtaa. Pelin kerrottiin kuitenkin viime vuoden puolella ilmestyvän alkuvuoden 2021 aikana.

Päivitys kello 13:40: Ubisoft on kommentoinut asiaa PCGamesN -julkaisulle todeten, että Parasite on Rainbow Six Quarantinelle annettu sisäinen väliaikaisnimi, ei sen uusi virallinen nimi. Uuden virallisen nimen olisi silti määrä paljastua ”pian”.

Lähde: Mp1st

Lisää luettavaa