PS4:n Ratchet & Clank jää ensi vuoteen, Sylvester Stallone ja muita tähtiä mukaan elokuvaan

Insomniac Gamesin avulla työstetty Ratcher & Clank -elokuva on saanut ensi-iltapäiväyksen Yhdysvaltojen teattereita varten. Samalla on varmistunut, että PS4:n Ratchet & Clank -peli saapuu ensi vuonna.

14.5.2015 16:52

Insomniac Gamesilla kehitteillä oleva PlayStation 4:n Ratcher & Clank -peli ei ehdi kauppoihin täksi vuodeksi. Uusimmassa PlayStation Blog -kirjoituksessaan studion brändijohtaja Ryan Schneider on valaissut, että tämän hetkisten suunnitelmien mukaan peli on määrä julkaista vuoden 2016 keväällä.

Vielä tähän mennessä PlayStation 4:n Ratchet & Clankista ei olla nähty yhtään materiaalia. Tiedossa on kuitenkin jo noin vuoden ajan ollut, että tulossa on eräänlainen uudelleenkuvitelma PlayStation 2:n ensimmäisestä Ratchet-seikkailusta. Tulossa on siis osittain tuttu pelikokemus, mitä nyt tällä kertaa mukana nähdään myös uusia ja uudistettuja kenttiä sekä tuoreita aseita ja parempaa grafiikkaa. Pelin tarina mukautetaan myös sopimaan osaksi tulevaa Rathet & Clank -elokuvaa.

Insomniac Gamesin avustuksella työstetty Ratchet & Clank -elokuva on saamassa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 29. huhtikuuta. Sen ohella, että leffassa kuullaan monia peleistä tuttuja ääniä, on elokuvaan saatu nyt palkattua aimo läjä muita tunnettuja näyttelijöitä. Kuulemaan päästään esimerkiksi Sylvester Stallonea, Paul Giamattia, John Goodmania, Bella Thornea ja Rosario Dawsonia.

Tiedossa ei vielä ole, millaisella aikataululla Ratchet & Clank -elokuva saadaan Eurooppaan.

Ohessa viime vuotinen traileri Ratchet-leffasta.

Lähde: PlayStation Blog US

Lisää luettavaa