PS4:n avaruusräiskintäpeli Galak-Z sujahtaakin vielä kannettavaan muotoon

Avaruustoimintapeli Galak-Z liitää vielä PS4:ltä pc:n kautta mobiililaitteille. Vita-versio pysyy silti edelleen peruutettuna.

25.8.2015 21:59

Aiemmin elokuussa PlayStation 4:lle saapunut avaruusräiskintäpeli Galak-Z: The Dimensional on saamassa vielä version myös mobiilillaitteille. Pelijulkaisija GungHo Online Entertainmentin avustamana pelin luonut 17-BIT on valmistellut Galak-Z: Variant Mobilea, jonka se on tuomassa niin Android- kuin iOS-laitteillekin ensi vuonna.

Galak-Z: Variant Mobilesta luvattu mobiililaitteille ”optimoitua” Galak-Z-kokemusta, joka on rakennettu kosketusnäyttökontrollien ympärille.The Dimensionalin tapaan myös Variant Mobile kertoo tarinan ihmispilotti A-Takista, jonka olisi tarkoitus pelastaa Maa sitä uhkaavalta alien-imperiumilta.

Galak-Z:n saapuminen mobiililaitteille on hyvin mielenkiintoinen tapaus, sillä vasta noin kuukausi sitten 17-BIT kertoi lopettaneensa pelin Vita-version kehityksen vedoten hankaluuksiin saada pelin toimimaan kunnolla Sonyn käsikonsolilla. Olettaa siis jo voitaneen, ettei Variant Mobile tule välttämättä olemaan täysin suoraan verrattavissa The Dimensionaliin.

Vielä lähiaikoina Galak-Z: The Dimensionalin on tarkoitus saapua myös pc:lle. Noihin aikoihin pelin PlayStation 4 -versio saa myös päivityksen, joka lisää peliin ilmaiseksi sen tarinan kunnolla päättävän viimeisen tehtävärimpsun.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa