PS4-yksinoikeuksien päiväysrumba jatkuu: The Last of Us Part II vahvistui kesäkuulle, Ghost of Tsushima myöhästyy heinäkuulle

Koronapandemia jatkaa PS4-yksinoikeuksien julkaisuajankohtien hämmentävistä. The Last of Us Part II:n juonipaljastuksien suhteen kannattaa olla myös varuillaan.

27.4.2020 16:46

Sony on vahvistanut uudet julkaisupäivät sekä The Last of Us Part II:ta että Ghost of Tsushimaa varten.

Hiljattain toukokuulta lykätty The Last of Us Part II on ilmestymässä PlayStation 4:lle nyt 19. kesäkuuta, kun taas Ghost of Tsushima siirtyy pois kesäkuulta ja on ilmestymässä nyt heinäkuun 17. päivä. Päiväyksien siirron syyksi Sony on todennut koronapandemian aiheuttamat olosuhteet.

Vielä pari kuukautta odoteltava The Last of Us Part II:n suhteen kannattaa tällä hetkellä olla myös varovainen verkossa, mikäli juonipaljastuksilta haluaa välttyä. Pelistä on näin viikon vaihduttua alkanut vuotaa nettiin videopätkiä, jotka paljastavat potentiaalisesti isoja asioita seikkailusta. Sony on karsinut näitä jo muun muassa YouTubessa, mutta se ei tarkoita, etteikö niihin voisi törmätä silti vahingossakin sosiaalista mediaa selatessaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa