Konamin jalkapallopelisarja Pro Evolution Soccer ei ole jatkumassa perinteiseen tapaan tänä vuonna. Yhtiö ilmoittaa, että se on aloitellut valmisteluja uutta sukupolvea varten, minkä myötä tämän vuoden jalkapallopeli on virtaviivaistettu ”kausipäivitys” ennen seuraava täysiveristä jatko-osaa.

– Olemme erittäin varmoja, että tämän vuoden peli tarjoaa faneille enemmän kuin tarpeeksi jännitystä siihen asti, kunnes seuraavan sukupolven peli on valmis julkaisuun, Konamilla todetaan.

Tämän vuoden peli on määrä julkaista tavanomaista edullisempana pakettina. Sarjan 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi mukaan luvataan myös kepeitä juhlabonuksia.

Mitä tulee Pro Evolution Soccerin uuden sukupolven valmisteluihin, on Konami kertonut jättävänsä taakse sarjan jo tovin aikaa käyttämän Fox Engine -pelimoottorin. Metal Gear Solid V:tä myös aikoinaan pyörittäneen moottorin korvaa yleisemmin alalla käytössä oleva Unreal Engine, jonka luvataan tuovan pelin kaikkiin osa-alueisiin uskomattomia parannuksia. Lupauksia on annettu varsinkin aina vain realistisemmista hahmomalleista, animaatioista, paremmista fysiikoista ja fotorealistisesta ulkoasusta. Master League- ja myClub-tiloja on kyllä niitäkin määrä viedä eteenpäin isoilla päivityksillä.

Ulos uuden sukupolven Pro Evolution Socceria kaavaillaan ensi vuoden syksyn tienoilla.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa