Pontikkabisnes kukoistaa nyt Red Dead Redemption 2:ssa – uusi pc-sisältö suuntaa sekin konsoleille

Red Dead Redemption 2:n vuoden mahdollisesti viimeiset sisältölisät ovat saapuneet.

14.12.2019 15:09

Red Dead Redemption 2:n verkkopuolelle luvattu tuore sisältöpäivitys on rantautunut peliin. Vastaisuudessa Red Dead Onlinessa päästään siis pyörittämään omaa viinabisnestä pontikankeittäjän roolissa, kunhan kauppiasroolin on vain saanut rank-tasolle 5 tai että sillä on suorittanut yhden myyntitehtävän.

Pontikkamestarin elämä koostuu niin uusien pontikkareseption haalimisesta, kilpailijoiden karsimisesta kuin halutessaan oman pimeän baarin pyörittämisestä. Tätä kaikkea rytmitetään tuoreilla tarinatehtävillä sekä uusilla rank-tasoilla, jotka avaavat lisää varusteita ja kykyjä Red Dead Online -elämää helpottamaan.

Päivitys sisältää myös uuden Outlaw Passin hankittavaksi, lisää varusteita sekä hajanaisia viilauksia. Jälkimmäiseksi mainittuja edustavat muun muassa taistelussa tarjottava mahdollisuus vaihtaa aseitaan tavanomaista nopeammin sekä vakaammalla tasapainolla varustetut hevoset.

Tällä viikolla vahvistui samalla, että Red Dead Redemption 2:n pc-versioon lisätty kuvaustila sekä joukko pienempiä yksinpelitehtäviä, tuodaan konsoleille. PlayStation 4:llä näihin on itse asissa päästy käsiksi nyt tällä viikolla, kun taas Xbox Onella ne nähdään tammikuun 21. päivä.

Uudet yksinpelitehtävät tarjoavat muun muassa lisää palkkionmetsästysjahteja, aarrekarttoja ja kukkien keräämistä.

Lähde: Rockstar Games (1), (2)

Lisää luettavaa