Poliisit kutsuvat apujoukkoja uudessa suuressa The Crew -laajennuksessa

The Crew'n elämä on jatkumassa vielä noin kahden vuoden ikäisenä uudella poliisiteemaisella Calling All Units -laajennuksella.

20.8.2016 19:07

Ubisoft ei ole valmis jättämään vielä pian kaksi vuotta vanhaa The Crew -ajopeliään historiaan. Marraskuun 29. päivä yhtiö on tuomassa peliin sen toisen suuremman laajennuksen, jonka se on ristinyt Calling All Unitsiksi.

Uusi laajennus seuraa tällä kertaa poliisiteemaa antamalla pelaajille mahdollisuuden liittyä sinivuokkojen riveihin ja jahdata Yhdysvaltojen teillä laittomasti kilpailevia suhareita. Keskeinen laajennuksen tuorein uudistus onkin poliisien ja rikollisten väliset yhteenotot, joissa rikollisuuteen erikoistuvilla pelaajilla on käytössään tainnutuskranaattien kaltaisia apuvälineitä, kun taas poliiseille avuksi tarjotaan kopteriapuvoimia ja sähkömagneettisia pulsseja.

Sisälle uudistuksiinsa Calling All Units auttaa sopeuttamaan pelaajansa 12 uuden tarinatehtävän voimin. Odotettavissa on tietysti myös uusia ajoneuvoja ja osia, joilla kiesejään voi muokkailla.

Marraskuussa The Crew’sta saadaan myyntiin myös niin sanottu Ultimate Edition -myyntipaketti, joka pääpelin lisäksi sisältää myös sen tärkeimmät lisäsisältöpaketit.

Lähde: The Crew (kotisivu), UbiBlog

Lisää luettavaa