Pokémon GO -tekijä Niantic on julkaissut uusimman pelinsä nyt myös Suomessa. Sekä Android- että iOS-laitteilla on mahdollista päästä käsiksi yhteistyössä Nintendon kanssa tehtyyn Pikmin Bloomiin, jota pelataan Pokémon GOn tavoin oikeassa maailmassa liikkumalla.

Pikmin Bloom pyörii tietysti Nintendon luomien pikmin-kasviotusten ympärillä. Pelissä olisikin tarkoituksena kerätä ja kasvattaa kävelemisen kautta kokonainen kööri pikminejä, jotka seuraavat kulkijaa ympäriinsä ja saavat kävelyreittien varrella olevat kukat kukkimaan. Pikminejä on mahdollista lähettää myös vuorovaikuttamaan erilaisten vastaan tulevien asioiden kanssa ja kerätä näin talteen kasvikansan kasvatuksessa auttavia hedelmiä.

Kunkin päivän päätteeksi Pikmin Bloom kertaa pelaajan kerryttämien askelten määrän. Myös muistojen luominen onnistuu tallentamalla esimerkiksi matkojen varrella otettuja kuvia.

Pikmin Bloom on pelattavissa ilmaiseksi. Mahdollisuus sovelluksen sisäisille ostoksille on Pokémon GOn tavoin kuitenkin myös olemassa.

Lähde: Niantic

Lisää luettavaa