PlayStation Store sai ensimmäisen prototyyppipelinsä – kokeile uutta 2D-roolipeliä ilmaiseksi

Joukkorahoitusvaroja vailla parhaillaan oleva 2D-toimintaroolipeli Indivisible on parhaillaan kokeiltavissa prototyyppimuodossaan nyt myös yllättäen PS4:llä.

14.11.2015 00:34

Indiekehittäjä Lab Zero Games on päässyt tekemään eräänlaista historiaa PlayStation Storessa uudella Indivisible-pelillään. Parhaillaan joukkorahoituskampanjaa Indiegogo-palvelussa läpikäyvä peli on saapunut latauskauppaan saataville nimittäin nyt niin sekä Amerikassa että Euroopassa prototyyppimuodossaan, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut minkään muun PlayStation-pelin kohdalla.

PlayStation Storesta saatavilla oleva prototyyppi on kutakuinkin sama, jota on voinut kokeilla myös pc:llä jo noin kuukauden. Se antaa osviittaa uuden kaksiulotteisen toimintaroolipelin pääjärjestelmistä siinä toivossa, että siitä kiinnostuneet pelaajat innostuisivat tukemaan pelin joukkorahoituskampanjaa ja mahdollistaisivat näin ollen pelin täysversion kehityksen.

Lab Zero Games on aikaisemmin tullut tunnetuksi jo kehutusta Skullgirls-pelistään ja PlayStation 4:lle kehittämästään erikoisohjainajuristaan, joten aivan mille tahansa pelistudiolle Sony ei ole suonut kunniaa päästää prototyyppiaan saataville PlayStation Storeen. Tulevaisuutta ajatellen tulee olemaan kuitenkin mielenkiintoista nähdä, miten Sony on aikaisessa suhtautua peliprototyyppien jakeluun omilla alustoillaan jatkossa. Näkeekö elektroniikkajätti tämä kenties uudenlaisena mahdollisuutena houkutella pelejä ja pelaajia alustoilleen, vai onko kyseessä lähinnä vain kertaluonteinen kokeilu?

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa