PlayStation-pomo uskoo kannettavilla pelaamiseen – vihjaa sen olevan tärkeä osa PlayStation 5:tä

PlayStation-pomo John Kodera vihjailee seuraavan PlayStation-konsolin sisältävän kannettavan pelaamisen elementtejä.

24.5.2018 10:04

Sony Interactive Entertainmentin johtaja John Kodera uskoo kannettavilla pelaamisen mahdollisuuksiin ja vihjailee sen kuuluvan osaksi PlayStationin ekosysteemiä.

Koderan mukaan Sony testaakin parhaillaan erilaisia kokeiluja asian suhteen ja vihjailee seuraavassa konsolissa olevan mahdollisesti jonkinlainen integroitu käsikonsolielementti. Hän kertoi haastattelussaan, ettei nyt ole kuitenkaan oikea aika keskustella yksityiskohdista.

– Mielestäni sen sijaan, että kannettavilla pelaaminen erotettaisiin konsoleista, meidän pitäisi miettiä, kuinka sen avulla voidaan luoda lisää pelikokemuksia ja selvittää mitä käyttäjät haluavat kannettaviltaan, Kodera kertoo.

Vaikka integroitu kannettavaelementti kuulostaa Nintendo Switchiltä, Kodera vältteli kuitenkin paneelissa kilpailijansa kommentointia. Sen sijaan hän sanoi Sonyn kokeilleen projekteja kuten PlayLink, jonka avulla käyttäjien älylaitteet toimivat osana PlayStation 4 -pelejä.

Sony perusti pari vuotta takaperin myös ForwardWorks-studion, joka keskittyy yksinomaan mobiilipelien kehitykseen ja julkaisuun.

Yhtiön oma käsikonsoli PlayStation Vita julkaistiin jo vuonna 2011. Yhtiö ilmoitti hiljattain lopettavansa laitteen fyysisten pelien tuotannon ensi vuoden alussa.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa