God of War Ragnarök on saanut odotetun päivityksen.

Moneen kertaan palkitun toimintaseikkailupelin uusin päivitys julkaistiin eilen. Luvassa on odotettu uusi pelitila sekä kasa uutta varustusta Kratosin komistukseksi.

Päivityksen keskeisin uudistus on New Game Plus -pelitila, jossa pelaajat pääsevät palaamaan toiminnan tiimellykseen uusilla haasteilla höystettynä. God of War Ragnarökin läpäisyn jälkeen avautuvassa pelitilassa pelaajat saavat pitää kampanjan varrella ansaitsemansa varusteet, aseet ja taidot, joten koko arsenaali on Kratosin käytettävissä alusta saakka. Sonic- ja Hex-nuolet avautuvat kuitenkin vasta myöhemmin päätehtäväketjun varrella. New Game Plus nostaa myös Kratosin, varusteiden sekä vihollisten tasokattoa.

Tarjolla on myös kokonaan uusia varusteita. Todellisia haasteita kaipaavat pelaajat voivat pukea ylleen spartalaispanssarin, joka on lukittu pysyvästi voimatasolle 1 ilman mitään etuja. Mikäli tämäkään ei vielä riitä, on tarjolla myös uusia taakkoja, joiden avulla lisähaasteista kiinnostuneet pelaajat voivat lisätä negatiivisia vaikutuksia pelikokemukseensa.

New Game Plus on saatavilla nyt God of War Ragnarökin viimeisimmän päivityksen ladanneille pelaajille.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa