PlayStation Experience palaa tänä vuonna

Sony järjestää jälleen tänä vuonna oman PlayStation Experience -yhteisötapahtumansa lupaillen muun muassa uusia julkistuksia.

16.8.2015 03:45

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Sonyn oma yhteisötapahtuma PlayStation Experience on tekemässä paluun tänä vuonna. Tällä kertaa Sony on laittamassa hulinaksi joulukuun 5. ja 6. päivä San Franciscossa, jonne se on tuomassa niin sekä kuluvan että ensi vuoden PlayStation-pelejä vierailijoiden testattavaksi että myös jonkin verran ”suuria” julkistuksia ja yllätyksiä koko maailman nähtäväksi.

Viime vuonna PlayStation Experiencen kautta julkisuuteen tuotiin ensimmäistä kertaa virallisesti muun muassa niin Street Fighter V kuin myös David Jaffen uutuuspeli Drawn to Death. Samalla Uncharted 4: A Thief’s Endista paljastettiin tapahtumassa ensimmäinen pätkä pelikuvaa ja vahvistettiinpa PlayStationeille tuolloin myös kokonainen joukko uusia indiepelejä.

Toistaiseksi Sony on järjestänyt tänä vuonna totuttua vähemmän suuria paljastustapahtumia maailmalla. Kesäkuussa elektroniikkajätti otti kyllä isosti osaa E3-pelimessuihin, mutta nyt elokuussa se sen sijaan jätti tyystin pitämättä perinteisen Gamescom-lehdistötilaisuutensa.

Aikeena Sonylla on ollut korvata Gamescom-tilaisuuden puute olemalla vahvasti mukana lokakuussa järjestettävillä Paris Games Week -messuilla. Tiedossa ei nyt kuitenkaan ole, vaikuttaako juuri vahvistettu PlayStation Experience millään tavalla yhtiön antiin pariisilaistapahtumassa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa