PlatinumGames vetää World of Demons -pelinsä saatavilta – näin ehdit vielä pelata Bayonetta-kehittäjien tyylikästä toimintapeliä

Demonien maailmaa kesti vain muutaman vuoden verran.

6.1.2024 09:31

PlatinumGames-studio on ilmoittanut poistavansa World of Demons -pelinsä jakelusta.

World of Demons ilmestyi yksinoikeudella Apple Arcade -palvelussa vuonna 2021. Peli on japanilaisten puupiirrostyylien ilmettä jäljittelevä toimintapeli, jossa pelaajat taistelevat ja opettelevat uusia taistelutekniikoita kohtaamiltaan samurailta.

Studio kertoo World of Demonsin poistuvan saatavilta Apple Arcadesta 18. tammikuuta. Tähän mennessä World of Demonsin ladanneet Apple Arcade -tilaajat voivat pelata peliä helmikuun 1. päivään asti, jolloin myös ladatut kopiot lakkaavat toimimasta. PlatinumGames ei ole kertonut syytä pelin vetämiselle saatavilta.

Japanilainen PlatinumGames tunnetaan esimerkiksi Bayonetta– ja Nier: Automata -peleistään. Studion uusin peli on viime vuonna ilmestynyt Switch-yksinoikeusjulkaisu Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. PlatinumGames on kertoi vuonna 2020 työstävänsä myös Project G.G. -työnimellä tunnettua peliä, jota ei ole vielä esitelty julkisuudessa. Project G.G. oli alun perin studion perustaneen Hideki Kamiyan luomus. Kamiya kuitenkin jätti studion taakseen viime vuonna, eikä pelin nykytilanteesta ole tällä erää tarkempaa tietoa.

Lähde: PlatinumGames

Lisää luettavaa