Microsoftin Xbox-pomo Phil Spencer on paljastanut halunsa tuoda tällä viikolla julkistamansa alkuperäisten Xbox-pelien tuen sekä Game Pass -palvelun aikanaan myös pc:lle.

Spenceriltä kysyttiin, nähdäänkö yhtiön E3-lehdistötilaisuudessa julkistama Xbox-pelien emulaatio tulevaisuudessa pc:llä, johon mies vastasi ytimekkäästi: ”Kyllä.”

Alkuperäisten Xbox-pelien emulointi pc:llä on myös hivenen helpompaa kuin esimerkiksi Xbox 360:n pelien, sillä molemmat hyödyntävät x86-sirua. Käännöstyö vaatii Spencerin mukaan silti vielä työtä, mutta hänen mukaansa se on kuitenkin aikanaan tulossa.

Spencer vahvisti myös aiempia kommenttejaan ja ilmoitti haluavansa tuoda hiljattain julkistetun Game Pass -palvelun pc:lle. Game Pass tarjoaa kiinteää kuukausimaksua vastaan käyttäjille pelattavaksi Xbox One – ja Xbox 360 -pelejä rajattomin käyttöoikeuksin.

– Olen sanonut haluavani tuoda Game Passin pc:lle. Tiimi ei pidä siitä, että esijulkistan asioita, mutta haluan ehdottomasti tuoda Game Passin pc:lle, Spencer lataa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa