Peliala on parempi Xboxin julkaisun ansiosta, entinen Nintendo-pomo julistaa

Reggie Fils-Aimén isännöimä Xboxin 20-vuotisjuhlapaneeli on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan.

25.11.2021 22:02

Amerikan Nintendon entinen johtaja Reggie Fils-Aimé isännöi Xboxin 20-vuotisjuhlapaneelia, jossa käytiin läpi niin yhtiön menneisyyttä, nykyisyyttä kuin tulevaisuuttakin. Xbox-väki saa myös tunnustusta entiseltä kilpakumppaniltaan.

Microsoftin konsolin pyöreitä vuosia juhlistava paneelikeskustelu toi yhteen joukon Xbox-avainhenkilöitä. Mukana muistelemassa menneitä ja jakamassa tulevaisuuden näkemyksiään olivat 343 Industriesin johtaja ja Xbox Game Studiosin yritysjohtaja Bonnie Ross sekä Microsoft Game Studiosin entinen varatoimitusjohtaja Ed Fries. Lisäksi vajaan tunnin mittaiseen tarinointiin yhtyivät entinen Microsoftin viihde- ja laiteosaston johtaja Robbie Bach sekä varatoimitusjohtajan pestiä pidellyt Peter Moore.

Loppukaneetissaan Fils-Aimé kiittelikin Xbox-tiimiä sen ponnisteluista viimeisten 20 vuoden aikana todeten, että ala on parempi Xboxin julkaisemisen ansiosta.

Xbox-pioneerien Luovuus ja innovaatio -juttutuokion voi katsastaa kokonaisuudessaan alla olevasta videoupotuksesta. 13. joulukuuta käynnistyy myös dokumenttisarja Power On – The Story of Xbox, joka kertoo tarkemmin Xboxin synnystä ja historiasta.

Lähde: Microsoft Alumni Network (YouTube)

Lisää luettavaa