Pelaaja 225: Back 4 Blood on luotisuora henkinen seuraaja Left 4 Dead -kaksikolle

Back 4 Blood -ensitesti luettavissa syyskuun Pelaaja-lehdestä!

4.10.2021 09:33

Pelaaja-lehden syyskuun numero 225 on kaupoissa. Sen sivuille on päätynyt muun muassa ensitesti Turtle Rock Studiosin 12. lokakuuta ilmestyvästä Back 4 Blood -yhteistyöräiskeestä, joka kulkee testatunkin perusteella studion Left 4 Dead -sarjan verivanassa.

Vaikka Back 4 Bloodin viestinnällinen linja julkaisijansa suunnalta julistaa Back 4 Bloodin olevan täysin oma entiteettinsä, se on kunnioitettavasti sanoen silkkaa lööperiä. Kyseessä on luotisuora henkinen jatko-osa Left 4 Dead -kaksikolle. Sen uutuuspiirteisiin lukeutuvat kyky- ja haastekortit nakkaavat oman lisämausteensa keitokseen, mutta testatunkin perusteella jää nähtäväksi, kuinka keskeisesti ne todella muuttavat kokemusta pitkällä aikavälillä.

Laajemmin peliä ja sen mekaniikkoja perehdyttävän ensitestin lisäksi lehden sivuilla on haastattelussa Turtle Rock Studiosin perustaja ja luova johtaja Phil Robb, joka muun muassa valottaa hieman Back 4 Bloodin julkaisun jälkeisiä jatkokehityssuunnitelmia.

Back 4 Blood -ensitestin ja -haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan Pelaaja-lehden syyskuun numerosta 225. Osta irtonumero alta digitaalisena tai Pelaaja Shopista paperisena – sekä laita tulevat numerot tilaukseen! Löydät lehden myös hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan.

Lisää luettavaa