Square Enixin kymmenen vuoden takainen roolipeli The Last Remnant saavuttaa vihdoin ja viimein PlayStationit. Pelistä on tekeillä joulukuun 6. päivää varten ehostettu The Last Remnant Remastered -versio, joka tuodaan myyntiin PlayStation 4:lle 20 euron hintaan.

Alunperin Square Enix julkaisi The Last Remantin Xbox 360:lle, mistä se jatkoi parannellussa kuosissa matkaa vielä lisäksi pc:lle. PlayStation 3 -versiota luvattiin myös pitkään, mutta se ei lopulta koskaan tapahtunut, vaikka virallista perusilmoitusta ei koskaan annettukaan.

Peli oli Squaren ensimmäinen oma Unreal Engine 3:lla tekemä peli. PlayStation 4:llä moottori on päivitetty Unreal 4:ään, minkä pitäisi näkyä ainakin sen graafisessa annissa. Sisällöllisesti peli vastaa pc-versiota ja tarjoaa myös mahdollisuuden kyntää pelimaailmaa läpi hieman aiempaa nopeammalla vauhdilla.

Aiemmin loppukesästä The Last Remnantin Steam-versio vedetiin ilman kummempia selityksiä myynnistä. Parhaillaan peliä ei voikaan ostaa millään alustalle digitaalisena, sillä Xbox 360:lle se tuotiin aikoinaan nimenomaan vain fyysisenä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa