Japanilainen pelintekijäryhmä Level-5 on kuumaa kamaa.

Tiimin DS-peli Professor Layton and the Mysterious Village majailee Japanin myydyimpien pelien listalla viikosta toiseen. Level-5 on viime vuosina saanut tottua menestykseen, sillä porukan käsialaa ovat myös jättihitit Dragon Quest: Journey of the Cursed King ja piakkoin Euroopassa PS2:lle julkaistava Rogue Galaxy. Molemmat ovat erinomaisia roolipelejä, eikä Level-5 kulje tulevaisuudessakaan kauas roolipelilinjaltaan.

Studiolla on tuotannossa Sonyn kustantama White Knight Story -roolipeli PlayStation 3:lle, mutta sitä ennen pääsemme käsiksi PSP:lle julkaistavaan Jeanne d’Arc -roolipeliin.

Peli sekoittaa katolisen kirkon pyhimykseksi nousseen Jeanne d’Arcin elämää fiktioon. Orleansin neitsyen tarina on istutettu Ranskaa muistuttavaan fantasiaympäristöön, jossa on örkkejä, lohikäärmeitä ja taikavoimia.

Pelaajan maksimissaan seitsenhenkisen ryhmän voi koostaa 14 eri hahmosta. Hahmojen kykyjä voi yhdistää vuoropohjaisissa taisteluissa erikoishyökkäysten suorittamiseen.

Kuvien ja viime vuonna Tokyo Game Show -messuilla nähtyjen videoiden perusteella Level-5 jatkaa upeaa kuvasuunnitteluaan, jossa se käyttää cel shading -hahmoja. Pelillä luvataan olevan pituutta noin 40 tuntia.

Jeanne d’Arcin Yhdysvaltain julkaisu on vahvistunut elokuulle, joten eurojulkaisuakin voidaan varovaisesti odotella tälle vuodelle.

anime0011_00299.jpgjeanne03.jpgjeanne06.jpgjeanne09.jpgjeanne11.jpg

Lisää luettavaa