Onko tässä vuoden erikoisin toimintapläjäys? Killer Bean kutsuu mukaan papujen arvaamattomaan taisteluun

Palkkamurhaajapavun tähdittämä ammuskelu muuttuu joka kerta, kun pelaaja aloittaa uuden yksinpelikampanjan.

18.6.2024 06:50

Killer Bean Studios on ilmoittanut, että pelifirman papuammuskelu Killer Bean saapuu pian PC:lle. Lisäksi peli ilmestyy nyky- ja edellissukupolven PlayStationeille sekä Xboxeille ja Nintendo Switchille Killer Beanin Steam-julkaisun jälkeen.

Pelin kehittäjä kutsuu virallisessa kuvauksessaan Killer Beania ”ensimmäisen ja kolmannen persoonan roguelike-ammuskelupeliksi”. Pelaaja ottaa kapinallisena palkkamurhaajana toimivan Killer Bean -kahvipavun roolin, kun ”hän siivoaa maailman yksi luoti kerrallaan”.

Peli sisältää värikästä toimintaa, vauhdikkaita ajokohtauksia sekä räiskintää Max Paynen bullet timen henkistä ammuskelumekaniikkaa hyödyntäen.

Kehittäjien mukaan pelikokemus muuttuu täysin aina pelaajan aloittaessa uuden yksinpelikampanjan. Muutokset näkyvät sijainneissa ja tehtävissä, jonka lisäksi myös vihollispomot ja peräti tarina kokevat muutoksia pelikerrasta riippuen.

”Hahmot, joihin luotit aiemmin, saattavat kääntyä sinua vastaan. Viholliset, jotka yrittivät tappaa sinut, saattavat päätyä auttamaan sinua. Yksinkertaiset tehtävät voivat muuttua tappaviksi ansoiksi. Pelissä ei ole kahta samanlaista kampanjaa”, Killer Beanin kuvaksessa kerrotaan.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa papuilulle ei vielä ole annettu.

Voit tutustua alta olevasta trailerista tarkemmin Killer Beanin lennokkaaseen meininkiin ja papuräiskeen tarinalliseen taustaan:

Lähde: Push Square

Lisää luettavaa