Octopath Traveler saa ilmaisen mobiiliesiosan, konsolijatkostakin vihjaillaan

Uusi Octopath Traveler on tulossa ainakin mobiililaitteille, vaikkakin myös uusi konsolipeli alkaa näyttää todennäköiseltä.

8.3.2019 22:12

Switchille viime vuonna tuotu japanilaisroolipeli Octopath Traveler on saamassa esiosan. Ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteilla pelattava Octopath Traveler: Champions of the Continent julkaistaan ainakin Japanissa vielä tämän vuoden puolella, joskaan ei olisi yllätys, jos länsijulkaisukin olisi vielä edessä.

Mobiililaitteilla Octopath pitäytyy ensimmäiselle pelille ominaisessa ”HD-2D”-grafiikkatyylissä ja tarjoilee yhä eräänlaisia vuoropohjaisia taisteluja.. Taistelemaan itselleen voi rakentaa tällä kertaa tosin peräti kahdeksan hengen hyökkäyspoppoon.

Champions of the Continentin paljastuksen yhteydessä Square Enix on vahvistanut, että alkuperäinen Octopath Traveler on yltänyt yhteensä 1,5 miljoonan kappaleen toimituksiin ja digitaalisiin myynteihin. Sarjan tulevaisuuteen liittyen yhtiö vihjaili myös Twitterin puolella mahdollisesta konsolijatkosta. Japaninkielisessä tviitissä julkaisija pahoitteli nimittäin uuden konsoliosan julkistuksen puutetta ja antoi ymmärtää, että moisen tiellä olisivat vain lähinnä tuotantokeskeiset aikataulut.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa