Loppuvuodesta 2019 käynnistynyt Netflix-suosikki The Witcher on edennyt jo kolmannelle tuotantokaudelleen. Uuden kauden ensimmäinen puolikas ilmestyi suoratoistettavaksi tänään torstaina 29. kesäkuuta.

Geralt ja Yennefer yrittävät pitää Cirin turvassa sekä jatkaa hänen taitojensa hiomista ja kouluttamista huippuunsa. Useat eri tahot ovat kuitenkin edelleen nuoren prinsessan perässä eikä fantasiamaailma muutenkaan ole järin turvallinen paikka; erilaisia hirviömäisiä monstereita osuu päähenkilöiden polulle myös tiuhaan tahtiin.

Sarjan kolmas kausi on viimeinen rupeama, jonka kiemuroissa päätähti Henry Cavill tullaan näkemään yrmeänä mutta isällisenä noituri Geraltina. Seuraavasta kaudesta eteenpäin – sarja on uusittu jo valmiiksi sekä neljännelle että viidennelle tuotantokaudelle – tämän roolin omaksuu itselleen australialainen Liam Hemsworth (Nälkäpeli).

The Witcherin kolmannen kauden ensimmäiset viisi jaksoa ovat nyt katseltavissa. Kauden toista viisijaksoista puolikasta täytyy odotella ensi kuun loppuun, torstaihin 27. heinäkuuta, saakka. Tämä kaksiosainen julkaisukäytäntö on yleistynyt viime aikoina, varsinkin Netflixillä.

Mikäli fantasiasarjan edelliset kiemurat eivät ole enää tuoreimmassa muistissa, niitä pääsee palauttamaan mieleen Netflixin kertausvideon avittamana ennen uusien jaksojen pariin sukeltamista.

Uutuuskauden trailerin pääsee puolestaan vilkaisemaan alta.

Lisää luettavaa