Dota Underlords on päivätty nyt varsinaista julkaisuaan varten. Valven oma auto chess -lajityypin peli on ehtinyt olla saatavilla varhaisjulkaisukuosissa viime kesäkuusta alkaen, mutta tositoimiin se on ryhtymässä sekä pc:llä että mobiililaitteilla 25. helmikuuta..

Virallinen julkaisu tarkoittaa pelille niin käyttöliittymäuudistuksia, ensimmäisen kunnollisen kausipassin lanseerausta kuin jonkinlaisen City Crawliksi nimetyn tilan saapumista. Pelistrategioihinkin luvataan mullistuksia, sillä julkaisupäivitys esittelee uudistuksia pelin sankari- ja esinekiertojärjestelmille.

Näin ennakkoon Dota Underlords on saanut tällä viikolla myös vielä yhden early access -päivityksen. Sillä peliin on lisätty neljäs Underlord-hahmo Enno, joka esittelee tietysti uuden satsin tukikykyjä pelaajien hyödynnettäväksi. Näytille tämän osaamista on tuotu hahmolle omistetulla esittelysivulla.

Auto chess -buumin synnystä tuli hiljattain kuluneeksi jo noin vuosi. Kaikki sai alkunsa Dota 2:n sisuksissa luodusta custom-pelistä, jonka tekijät ovat sittemmin luoneet oman erillisen, ihan vain Auto Chessiksi kutsun pelinsä. Yksinomaan viimeisen muutaman kuukauden aikana uusia lajityypin edustajia on myös syntynyt useampia jopa isoilta tekijöiltä Nyt tammi-helmikuun vaihteessa Ubisoft julkaisi virallisesti oman Might & Magic: Chess Royale -pelinsä, League of Legendsista peräisin oleva Teamfight Tactics vahvistui hiljattain mobiililaitteilla ja jopa Hearthstone on saanut sisuksiinsa oman sitä sivuavan erikoistilansa. Kilpailua genressä ei tällä hetkellä siis ainakaan puutu.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa