Nintendo Switchin uuden sukupolven Pokémon-roolipelit esiteltiin – Pokémon Sword ja Pokémon Shield saapuvat loppuvuodesta

Nintendo esitteli virallisen Pokémon-päivän kunniaksi uuden sukupolven Pokémon-roolipelit Switchille.

6.3.2019 22:47

Nintendo esitteli Pokémon-päivän kunniaksi seuraavan sukupolven Pokémon-roolipelikaksikon. Pokémon Sword ja Pokémon Shield ovat ensimmäiset täysin uudet pääsarjan pelit, joita päästään pelaamaan myös televisioruudulla.

Pokémon Sword ja Pokémon Shield sijoittuvat Galarin alueelle, jonka brittihenkisissä ympäristöissä riittää vaihtelua maalaiskylistä teollistuneisiin kaupunkeihin ja lumisiin vuoristoihin. Alueella luonnollisesti nähdään uuden sukupolven taskuhirviöitä, joista kolme ensimmäiseksi paljastettua ovat aloituspokémonit Grookey-lehtisimpanssi, Scorbunny-tulikani, sekä Sobble-vesilisko.

Peliä esittelevän lyhyen Nintendo Direct -lähetyksen voi katsastaa ohesta. Sen kuvamateriaali näyttäisi vahvistavan, että taskuhirviöitä haalitaan jälleen taisteluiden kautta eikä viime vuoden kepeämpien Pokémon Let’s Go -pelien tapaan pelkästään poképalloja viskomalla.

Pokémon Sword ja Pokémon Shield julkaistaan loppuvuodesta Nintendo Switchille. Kuluvalle vuodelle lupailtiin myös muita Pokémon-aiheisia yllätyksiä.

Eilen sen sijaan nähtiin Ryan Reynoldsin tähdittämän Pokémon: Detective Pikachu -elokuvan uusi traileri.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa