Nintendo-johtaja Reggie Fils-Aimé jättää paikkansa – Bowser nousee Amerikan pomoksi

Reggie Fils-Aimén aika Nintendolla on tullut päätökseen.

24.3.2022 16:50

Reilut 15 vuotta Nintendolla vaikuttanut johtohenkilö Reggie Fils-Aimé on jättämässä yhtiön. Reggien viimeinen työpäivä Nintendon Amerikan osaston paikallisena johtajana on 15. huhtikuuta, minkä jälkeen tämän pestin ottaa haltuunsa Amerikassa varajohtajan asemaa nimestään huolimatta jo tovin aikaa hoitanut Doug Bowser.

Vaikka Reggie ei Nintendon Amerikan johtopäässä olekaan päätöksillään suoraan aina vaikuttanut meihin eurooppalaisiin, on hän tullut erityisen tutuksi silti erilaisten julkisten esiintymisten kautta. Hän oli oli usein isosti osa varsinkin E3-messujen persoonallista Nintendo-ohjelmistoa tehden debyyttinsä pelaajien edessä vuonna 2004.

– Osa sydämestäni kuuluu ikuisesti Nintendolle. Se on osa, joka on täynnä kiitollisuutta kaikista niistä lahjakkaista henkilöistä, joiden kanssa olen työskennellyt. kaikista mahdollisuuksista, jotka olen saanut edustaa näinkin mahtavaa brändiä, ja ennen kaikkea tunteesta olla osa maailman kaikkein positiivisinta ja pysyvää pelaajayhteisöä, Fils-Aimé summaa Nintendon lehdistötiedotteessa.

Nintendo on julkaissut sosiaalisessa mediassa myös videon, jossa Fils-Aimé jättää hyvästinsä. Tarkoituksena hänen olisi keskittyä jatkossa viettämään enemmän aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa