Nintendo ei ole kiinnostunut hyödyntämään VR-teknologiaa tai 4K:ta

Nintendo haluaa jatkaa oman tiensä kulkijana ja vältellä 4K- ja VR-teknologioita ainakin toistaiseksi.

15.1.2018 08:56

Nintendo ei ole aikeissa seurata kilpailijoitaan ja siirtyä pelien osalta suosituksi nousseiden VR-tekniikan sekä 4K-resoluution kimppuun, vaan pidättäytyy edelleen omissa linjoissaan.

Nintendo Ranskan puheenjohtaja Philippe Lavoué kertoi Les Numériques -lehdelle antamassaan haastattelussa, ettei yhtiö pidä VR-teknologiaa elinkelpoisena valtavirtapelaajien keskuudessa ja etteivät kuluttajat halua jotain, mikä ei ole jo täydellinen paketti. Lisäksi hän ei usko, että 4K-huumaa adoptoidaan niin laajalti, että Nintendon olisi järkevää siihen sijoittaa.

Yhtiö haluaakin pysytellä oman tiensä kulkijoina muista kilpailijoista eroten, vaikka markkinat näyttäisivätkin kulkevan tiettyyn suuntaan.

– Jos teemme saman kuin kaikki muutkin, niin kuolemme aivan varmasti, sillä olemme pienempiä kuin he. Switchin suhteen meillä on mahdollisuus hyödyntää erilaisia käyttötapoja käyttäjiemme elämiin mukautettuina, Lavoué kertoo.

Switch-konsoli onkin osoittautunut Nintendolle menestykseksi. Konsolia on myyty jo ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana yli 10 miljoonaa yksikköä.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa