Näyttävän Need for Speedin tuunaustila on autoharrastelijan unelma

Uusi Need for Speed antaa pelaajalle täysin vapaat kädet autojen kustomoinnin saralla.

12.9.2015 11:02

Ghost Gamesin uuden Need for Speedin tuunaustila on päässyt vuorollaan valokeilaan studion blogissa.

Autojen kustomointi hämmästyttää ajopeleihin perehtynyttäkin yksityiskohtaisuudellaan. Need for Speed ei tyydy tyypilliseen spoilereilla ja pölykapseleilla leikkimiseen, vaan lähes kaikkea kaaroissa voi muokata mieleisekseen jarrulevyistä äänentoistoon. Auton rakentaminen alkaa leveyden ja korkeuden määrittelyllä, ja käytännössä joka ikistä päälle liimattavaa irtonaista osaa voi säätää äärimmäisen omaperäisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Vähemmän kärsivälliset kurvailijat voivat valita autolleen maustetta valmiiksi koottujen tuunauspakettien joukosta. Paketit peilaavat tunnettujen merkkien tarjontaa, ja mukaan on saatu muun muassa japanilaiset Rocket Bunny ja Liberty Walk.

Yllä oleva pikkugalleria esittelee muutamia mahdollisia tuunausvaihtoehtoja. Auton etu- ja takaosaa voi kustomoida erikseen toisistaan riippumatta, mikä moninkertaistaa erilaisten yhdistelmien määrän.

Pitkä blogimerkintä osalistoineen löytyy lähdelinkin takaa. Need for Speed julkaistaan Euroopassa näillä näkymin 5. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Need for Speed, DualShockers

Lisää luettavaa