The Last of Us on tänä vuonna osana Universal-studion joka syksy järjestettävää Halloween Horror Nights -tapahtumaa. Alkuperäisen videopelin luoja Neil Druckmann pääsi kokeilemaan kauhutalokokemusta ensimmäisten joukossa ja oli kovin vaikuttunut näkemästään.

Naughty Dog -pomo Druckmann kertoo tuoreella videoklipillä ensitunnelmiaan selvittyään ulos TLoU-kauhutalosta. Hän kuvailee kokemustaan surrealistikseksi; on jännittävä nähdä tuttujen paikkojen ja hahmojen muuntautuvan konkreettisiksi osiksi kauhukohdetta, kun hän on aluksi työskennellyt tarinan kaksiulotteisen versionkin parissa. Tässä suhteessa kokemus oli hänestä siis samankaltainen kuin suuntaaminen HBO-sarjaversion kuvauspaikalle ensimmäistä kertaa.

Universal on Druckmannin mukaan onnistunut luomaan ainutlaatuisen kauhulabyrintin, josta hän uskoo franchisen kaikenlaisten fanien pitävän. Hän kuvailee kohdetta selvästi rakkaudella rakennetuksi, minkä vuoksi se onkin hyvin yksityiskohtainen kokonaisuus. Jopa Ashley Johnson ja Troy Baker uusivat ääniroolinsa Elliena ja Joelina sen puitteissa. Kaiken kaikkiaan Druckmann sanoo olevansa todella ylpeä kauhukohteen autenttisuudesta.

Universalin Halloween Horror Nights -kauhutapahtuma on auki syyskuun alusta aina 4. marraskuuta saakka studion teemapuistoissa Los Angelesissa sekä Orlandossa. The Last of Us -kauhutaloon pääsevät suuntaamaan 13 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat kävijät.

Alla kauhutalokokemuksen traileri.

Lähde: Universal

Lisää luettavaa