Natseille turpaan 80-luvulla – Wolfenstein: Youngblood päivättiin ja synthwave pauhaa uudella trailerilla

Wolfenstein: Youngblood on MachineGamesin ja Arkane Studiosin yhteistyöhanke.

27.3.2019 18:29

Viime kesänä ensimmäistä kertaa varoen paljastettu Wolfenstein: Youngblood on saanut julkaisupäivän ja kattavamman esittelyn. Yhteistyössä MachineGamesin ja Dishonored-tekijä Arkane Studiosin Lyon-tiimin kanssa tehty peli tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle 26. heinäkuuta.

Kahden pelaajan yhteistyötä tällä kertaa tukeva Wolfenstein-sarjan osa seuraa BJ Blazkowiczin tyttärien pyrkimyksiä löytää kadonneen isänsä 1980-luvun Pariisista. Natsit ovat yhä uhka, mutta niiden metsästys tapahtuu hieman uudenlaisemmassa kuosissa. Kaksoset Jess ja Soph pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä vapaassa järjestyksessä, minkä lisäksi nämä keräävät tasoja, kykyjä ja uusia varusteita matkan varrella.

Perusversion rinnalla Youngbloodista kaupitellaan Deluxe Edition -versiota niin sanotun Buddy Passin kanssa. Tämä tarkoittaa, että kahden kaveruksen ei tarvitse ostaa peliä, jotta nämä voivat pelata keskenään, vaan yksi kopio pelistä riittää. Delxue Editioniin kuuluu lisäksi joukko varusteisiin liittyviä kosmeettisia lisiä.

Ohessa tuore traileri, jossa tarinan lisäksi tarjolla on vilauksia pelikuvaankin..

Youngbloodia ei ole kutsuttuWolfenstein III:ksi syystä. Bethesda on antanut ymmärtää, että sellainenkin olisi jossain vaiheessa vielä tulossa.

Lisää luettavaa