Nathan Fillion on vihdoin Nathan Drake! Katso uusi yllättävä Uncharted-fanielokuva

Oletko aina halunnut nähdä Nathan Fillionin Uncharted-elokuvassa? Faniprojekti on tehnyt siitä nyt todellisuutta.

16.7.2018 19:41

Uusi Uncharted-peleihin perustuva fanielokuva on rantautunut kaikkien katsottavaksi YouTubeen. Pätkän luomista on ollut vetämässä kanadalainen elokuvantekijä Allan Ungar, joka on onnistunut saamaan sitä varten jopa yllättävää tukea taakseen. Lyhytelokuvaa tähdittää nimittäin Nathan Fillion, jota monet ovat haikailleet vuosia työn alla olleen virallisen Uncharted-elokuvan pääosaan.

Noin vartin pituisessa elokuvassa Uncharted-sankari Nathan Drake nähdään tietysti pinteessä, sillä tämä on ajautunut jälleen yhden aarteenetsintäreissunsa yhteydessä jälleen yhden raskaasti aseistautuneen ryhmittymän vangiksi. Oveluudella, huonolla huumorilla ja lyijyn voimalla kyseinenkin pattitilanne saadaan kuitenkin ratkaistua.

Uncharted-elokuvaprojekti on ollut Ungarille ja kumppaneille täysin itsenäinen tuotantoprojekti, miksi sillä ei esimerkiksi tarkoitus tehdä pennin hyrrää. Fillion ei ole kertonut, miten hän päätyi projektiin mukaan, mutta hänen Twitter-viestinsä mukaan fanielokuva on auttanut häntä ja muita raaputtamaan tietynlaista kutinaa.

Mitä tulee viralliseen Uncharted-elokuvaan, kuultiin siitä viimeksi isosti uutisia noin vuosi sitten. Tuolloin Sony Pictures ilmoitti Hämähäkkimies-näyttelijä Tom Hollandin esittävän siinä Nathan Drakea. Tarkoituksena leffalla olisikin painottua nykypäivän sijaan menneisyyteen ja Draken nuoruuteen.

Lähde: Nathan Fillion (Twitter)

Lisää luettavaa