Näin pelinkehittäjälegendat ikuistetaan tv-hahmoiksi – draamasarja Masters of Doomin päänäyttelijät vahvistettiin

Masters of Doom -televisiosarja alkaa hahmottua.

24.3.2022 17:08

Kaapelikanava USA Network on vahvistanut joukon näyttelijävalintoja videopelikeskeiseen Masters of Doom -draamasarjaansa.

Doom– ja Quake-kehittäjä id Softwaren varhaisempia vaiheita käsittelevässä sarjassa ohjelmoija John Carmackin rooliin on vahvistunut The OA:sta tuttu Patrick Gibson. Suunnittelija John Romeroa tulkitsee vuorostaan Booksmart-elokuvassa aiemmin tänä vuonna esiintynyt Eduardo Franco, kun taas kehittäjä Tom Hallin ottaa haltuunsa Valley of the Boomin John Karna.Eduardo Franco ja Patrick Gibson.

Muita mukaan vahvistettuja näyttelijöitä ovat Siobhan Williams (Deadly Class), Peter Friedman (Succession) ja Jane Ackermann (Neptune) . Williams nähdään kilpapelaaja Stevie Casena, Friedman bisnesmies Al Vekoviuksena ja Ackermann ilmeisesti Romeron fiktiivisenä varhaisena vaimona Hannah Romerona.

Pilotin ohjaa Saturday Night Live– ja Documentary Now -mainetta nauttinut Rhys Thomas. Käsikirjoitusta hoitaa laajalti Tom Bissell, joka ollut mukana kynäilemässä niin Uncharted– kuin Gears of War -sarjan pelejä että myös elokuvaksi sittemmin kääntynyttä The Disaster Artist -kirjaa. Sarjaa ovat mukana tuottamassa James ja Dave Franco.

Sarja perustuu samaa nimeä kantavaan David Kushnerin kirjaan. Puhetta on ollut, että Masters of Doomin olisi määrä kasvaa vielä antologiasarjaksi, jossa käsiteltäisiin muitakin tarinoita videopelien historiasta.

Lähde: Deadline, USA Network

Lisää luettavaa