Grand Theft Auto V:n traileri julkaistiin juuri. GTA V:n debyyttitraileri kestää 1 minuutin ja 25 sekuntia. Traileri jättää runsaasti vielä kysymyksiä auki, mutta myös paljastaa muutaman olennaisen asian.

Traileri alkaa oletettavan päähahmon kertoessa tarinaansa. Nähdään leikkauksia palmuista, hiekkarannasta, vesiskootterista, miehistä pelaamassa golfia jne.

20 sekunnin kohdalla nähdään kolme hahmoa kiipeämässä vuorelle. Vuori muistuttaa erehdyttävästi samaa vuorta, joka oli mukana GTA: San Andreaksessa. Tämä kohtaus myös paljastaa, ettei koko peli sijoitu kaupunkialueelle, vaan myös metsää on mukana.

Trailerissa nähtävien autojen perusteella voidaan pelin sanoa liittyvän nykypäivään.

29 sekunnin kohdalla nähdään auto ajamassa pitkin tuuligeneraattoreiden täyttämää maisemaa. Taustalla näkyy kukkuloita ja vuoristoa silmän kantamattomiin.

Seuraavassa leikkauksessa kertojaääni kertoo ostaneensa ison talon ja toivoo aloittavansa uuden elämän, hyvänä miehenä ja isänä. Päähahmo lienee siis jo valmiiksi kohtalaisen varakas sekä perheellinen. Kohtauksessa nähdään keski-ikäinen pukumies, joka on oletettavasti pelin päähahmo.

45 sekunnin kohdalla trailerissa nähdään pellolla työskenteleviä ihmisiä, joiden yli lentää lentokone, joka myrkyttää peltoa. Tästä hypätäänkin trailerin toimintaosuuteen, jossa nähdään asemiehiä, kaahailua ja niin edelleen.

53 sekunnin kohdalla nähdään teksti ”Los Santos”, joka viitannee siihen, että tutut San Andreaksen paikat ovat mukana pelissä.

Nopeasti leikatussa kohtauksessa nähdään mies laittamassa taloa myyntiin. Ilmeisesti päähahmon asiat menevät siis kunnolla solmuun, joten kämppä lähtee alta.

1:10 kohdalla nähdään lentokone lentämässä Vinewood-kirjainten yli. Viimeistään tämä vahvistaa pelialueen olevan todellakin San Andreas. Tästä voidaan myös päätellä, että lentokoneet ovat jälleen mukana pelissä.

Viimeisessä kuvassa nähdään pelin logo sekä yleiskuva kaupungista.

Lisää luettavaa