Minecraft-suurpäivitys The Wild saapuu kesäkuussa – valmiina sammakoihin ja upouusiin alueisiin?

Luvassa myös uusi vihollistyyppi, avuliaita keijukaisia ja arkkuveneitä.

27.5.2022 10:09

Seuraava suuremman mittaluokan Minecraft-päivitys saapuu 7. kesäkuuta, kehittäjä Mojang on vahvistanut.

Nimeä The Wild kantavan päivityksen suurempia lisiä ovat uudet Deep Dark ja Mangrove Swamp -alueet. Näistä Deep Dark päästää kaivautumaan aina vain syvemmälle pelimaailman ytimeen ja tuo mukanaan muun muassa tutkittavia raunioita, uudet warden-viholliset sekä tuoreita sculk-palikoita hyödynnettäväksi.

Pintamaailmasta löytyvät Mangrove Swamp on vuorostaan astetta rennompi tapaus ja esittelee haalittavaksi esimerkiksi uuden puutyypin sekä mutapalikoita. Kaikessa suomaisuudessaan se tarjoaa samalla johdannon sammakoille sekä nuijapäille, jotka aloittavat pelimaailman asuttamisen The Wild -päivityksen myötä.

Tuoreena otuksena The Wild tuo mukanaan myös allay-nimiset keijumaiset otukset, jotka voivat auttaa pelaajaa keräämään esineitä pelimaailmasta. Oma lisänsä on vielä arkulla varustetut veneet, jotka luonnollisesti mahdollistavat vedessä liikkumisen ja asioiden varustamisen samanaikaisesit.

Tarkoituksena The Wild on tuoda samanaikaisesti kaikille alustoilla ja niin pelin Bedrock- kuin Java-versioon. Ohessa päivitykseen viime vuoden lokakuussa tehty videokatsaus.

Lähde: Minecraft (kotisivu)

Lisää luettavaa