Minecraft-elokuva myöhästyy, ohjaaja ja käsikirjoitus laitettiin vaihtoon

Minecraft-elokuvaa koskevia suunnitelmia on laitettu uusiksi ja näin ollen leffa myöhästelee.

5.8.2018 15:13

Minecraft on edelleen mitä enemmissä määrin matkalla valkokankaille, mutta ei enää vanhan suunnitelman mukaan. Viihdesivusto The Wrap on raportoinut kuulleensa leffaa alunperin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa olleelta Rob McElhenneylta, ettei hän ole enää projektissa mukana ja näin myös käsikirjoitus laitetaan uusiksi.

Elämää Philadelphiassa -sarjasta tuttu McElhenney kiinnitettiin projektiin kolme vuotta sitten ja leffaa lupailtiin hieman tämän jälkeen ulos kevääksi 2019. Mitään virallista uutta ensi-iltapäivää elokuvalle ei ole annettu. Muutoksista sopii kuitenkin odottaa, ettei Minecraftia olla näkemässä nyt valkokakankailla ainakaan kyseisenä ajankohtana.

Yhdessä McElhenneyn kanssa Minecraft-leffan ensimmäistä käsikirjoitusta oli tekemässä uuden Wonder Woman -elokuvan kynäilijöihin kuulunut Jason Fuchs. The Wrapin mukaan kaksikon paikalla käsikirjoitushommiin ovat ryhtyneet veljekset Aaron ja Adam Nee, jotka työstävät parhaillaan myös uutta sovitusta Masters of the Universesta. Heidän aiempia projekteja ovat olleet muun muassa The Last Romantic ja Band of Robbers.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa