Minecraftin palkikkauniversumia uusiin seikkailuihin saattava Minecraft Dungeons on päivätty. Rakentelun ja selviytymisen suoraviivaisempaan luolastoseikkailuun vaihtava peli ilmestyy Windows-koneille, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille 26. päivä toukokuuta.

Julkaisuajankohta on hieman suunniteltua myöhempi, sillä vielä tovi sitten Minecraft Dungeonsia tavoiteltiin vielä huhtikuulle. Kehittäjä Mojangin mukaan lykkäys johtuu koronapandemian aiheuttamista varmuustoimista.

Perusversion osalta Minecraft Dungeons kustantaa noin 20 euroa, mutta myyntiin tuodaan myös kympin kalliimpi Hero Edition. Se tarjoaa pääsyn kahteen myöhemmin ilmestyvään lisäsisältöpakettiin sekä sankarin viitan, lemmikkikanan ja kahden ylimääräisen asun kaltaisiin ylimääräisiin lisukkeisiin.

Viimeisinä kuukausina Minecraft Dungeonsiin on voinut valmistautua Mojangin julkaisemalla kehittäjäpäiväkirjalla, jossa kehittäjät ovat käyneet erilaisten videoiden avuin läpi pelin eri osa-alueita. Ohessa nähtävillä on reilun viikon takainen pelin maailmaan syventyvä pätkä, kun taas yhteen koostettuna videot löytää tästä soittolistasta.

Lähde: Minecraft (kotisivu)

Lisää luettavaa