Metal Gear Solid V:n viimeinen tehtävä poistettiin pelistä – katso se täältä

Huomattava osa Metal Gear Solid V: The Phantom Painia näyttäisi jääneen lojumaan arkistoihin. Pelaajalehti.comin uutisjuttu välttää juonipaljastuksia, mutta kehotamme faneja silti etenemään varoen.

7.9.2015 12:35

Huomattava osa viime viikolla ilmestynyttä Metal Gear Solid V: The Phantom Painia näyttäisi jääneen lojumaan Konamin arkistoihin.

Viisikymmentä episodia käsittävä peli on ilmeisesti kehitysvaiheessaan sisältänyt yhden ylimääräisen tehtävän, joka on sisällytetty video- ja konseptitaidemuodossa pelin PlayStation 4 -keräilyversioon. Katsojat talutetaan demovideolla läpi keskeneräisen tehtävän tekstiselitteiden avulla. 

Videon perusteella pelin loppuun sijoittuva kokonaisuus oli jo hyvin pitkällä kehitysmielessä. Pätkä on täysin ääninäytelty myös englanniksi, ja se näyttää hyvinkin viimeistellyltä keskeneräiseksi tuotokseksi. Kohtauksen kummallisen julkaisutavan vuoksi on kuitenkin epävarmaa, kuuluvatko sen tapahtumat todella sarjan kaanoniin.

Konamin ja pelin luoja Hideo Kojiman motiivit kohtauksen pois jättämiseksi ovat hämmentyneille faneille tällä hetkellä täysi mysteeri, ja verkon keskustelupalstoilla lobataan kiivaasti tehtävän viimeistelyn puolesta. Kojiman ja Konamin tulehtuneita välejä ajatellen lienee kuitenkin epätodennäköistä, että valmis versio tehtävästä näkisi koskaan päivänvaloa edes lisäsisällön muodossa. 

Keräilyversion mukana tulevan videon voi katsoa tämän linkin takaa.

Pätkä sisältää valtavia juonipaljastuksia, joten edetä kannattaa oman harkintansa mukaan. Myöskään lähdelinkkejä ei kannata lähteä klikkailemaan, jos peliä ei ole vielä pelannut läpi.

Lähde: VG247, Pixel Dynamo

Lisää luettavaa