Konami vahvisti tänään, että David Hayter ääninäyttelee Snakea myös tulevassa Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -pelissä. Hayter on alusta alkaen ääninäytellyt ikonista hahmoa, mutta miehen hyvin menestyvän uran takia hänen on pelätty jättäytyvän pois ääninäyttelemisestä. Hayter on esimerkiksi käsikirjoittanut elokuvat X-Men ja X-Men 2.

Mutta ei hätää: Konami on ilmoittanut, että Hayter on mukana MGS4:ssä, kuten myös Quinton Flynn (Raiden), Paul Eiding (Roy Campbell) ja Christopher Randolph (Hal ”Otacon” Emmerich).

– Olen todella innoissani. Kaikki mitä olen tähän asti nähnyt Metal Gear Solid 4:stä on ylittänyt odotukseni. Tästä tulee paras Metal Gear -kokemus ja tuskin maltan odottaa pääseväni pelaamaan sitä, Hayter totesi lehdistötiedotteessa.

Konami myös totesi, että Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots on Kojima Productionsin ensimmäinen PlayStation 3 -peli, mikä enteilisi sitä, että porukalla on tuotannossa konsolille muutakin. Näillä näkymin Metal Gear Solid 4 julkaistaan vuoden 2008 alussa.

Lisää luettavaa