Mega64 tunkeutui Amerikan Nintendon päämajaan – E3-suunnitelmat julki

Nintendo ja Mega64 ovat yhteistyössä luoneet videon, joka valottaa pelijätin E3-suunnitelmia.

29.4.2014 17:00

E3-pelimessut koittavat jo hieman reilun kuukauden päästä, mikä on tietysti huomattu Nintendollakin. Yhteistyössä komediaryhmä Mega64:n kanssa pelitalo onkin julkaissut nyt videon, joka hahmottaa hieman, mitä yhtiö on suunnitellut tulevaa tapahtumaa varten.

Videolla ei vielä erityisemmin vihjata, mitä pelejä Nintendo on messujen aikana aikeissa näyttää. Lupauksena kuitenkin on, että yhtiöllä on hihassaan joukko uusia tuotoksia ja julkistuksia, jotka se tekee Suomen aikaan 10. kesäkuuta kello 19.00 osana Digital Event -nimistä lähetystään. Digital Event ei vastaa täysin perinteistä E3-lehdistötilaisuutta, vaan se näyttäisi olevan enemmän jälleen Nintendon Direct-lähetysten tapainen vapaamuotoisempi ohjelmakokonaisuus.

Viime vuonna Nintendo ei myöskään järjestänyt perinteistä E3-lehdistötilaisuutta.

Pitkin E3-messujen kulkua Nintendolla on käynnissä myös Treehouseksi kutsuttu videoprojekti, joka välittää netin kautta kotikatsomoihin päivittäin videokuvaa Nintendon E3:ssa näytteillä olevista peleistä. Messujen aikana Los Angelesissa järjestetään myös Super Smash Bros. -turnaus, jonka kunniaksi myös ympäri Yhdysvaltoja valtion asukkaille tarjotaan mahdollisuus kokea mätkintäpelisarjan tulevaisuus Best Buy -myymälöissä.

E3-messut starttaavat tänä vuonna virallisesti kesäkuun 10. päivä ja päättyvät 12. päivä. Perinteisesti pääosa lehdistötilaisuuksista pidetään kuitenkin aina päivää ennen varsinaisten messujen alkua, mikä vaikuttaisi tänä vuonnakin toteutuvan. Ainakin EA ja Ubisoft ovat jo kertoilleet E3-tilaisuutensa tapahtuvan kesäkuun 9. päivä.

Lisää luettavaa