Mass Effectille lupaillaan kirkasta tulevaisuutta – Andromedaan pitkään varrottu päivitys

Mass Effect -kehittäjät kertovat sarjan olevan hyvillä kantimilla, eikä Andromedaakaan ole vielä unohdettu.

9.11.2018 08:57

Puolitoista vuotta sitten ilmestynyt Mass Effect Andromeda floppasi, mutta pelisarjan tulevaisuus näyttää haparoinnista huolimatta lupaavalta. 

Marraskuun 7. päivälle osuvaa, Mass Effectille omistettua N7-juhlapäivää vietettiin jälleen keskiviikkona, ja useampi BioWarella sarjan parissa työskennellyt avainhenkilö innostui puhumaan avaruusoopperan tulevaisuudenkuvista.

Konkreettisimpia lupauksia kuultiin useamman Mass Effectin tuottaneelta Michael Gamblelta, joka kehui sarjan fanit ja kehittäjät Twitterissä maasta taivaisiin. Samassa päivityksessä mies ennusti sarjalle kiertoilmauksin myös jatkoa.

– Tässä universumissa riittää vielä tarinoita kerrottavaksi… Tulevaisuus on kirkas, Gamble sanailee päivityksessään.

Virallisempaa lausuntoa saatiin myös BioWarelta videomuodossa. Studion omin sanoin videonpätkällä luodaan katsaus pelisarjan menneisyyden lisäksi myös sen tulevaisuuteen, ja kunnian kiusoittelusta saa itse studiopomo Casey Hudson.

– Unelmoimme joka päivä siitä, millainen seuraavasta, mahtavasta Mass Effect -pelistä tulee, Hudson tarinoi videolla, jonka voi katsastaa uutisen lopusta.

N7-päivän kunniaksi myös Mass Effect Andromedalle suotiin huomiota Xbox One X -tukipäivityksen muodossa. Peli on tukenut PlayStation 4 Pron ominaisuuksia julkaisustaan asti, mutta vastaavaa turbografiikkatukea ei ole ollut saatavilla Xboxille ennen tätä.

Lähde: Michael Gamble (Twitter), VG247

Lisää luettavaa