Marvel’s Wolverinen pelattava versio vuodettiin verkkoon Insomniac-tietomurron seurauksena

Insomniac Gamesin seuraava peli on vuotanut verkkoon.

22.12.2023 16:30

Insomniac Gamesin seuraava projekti on vuodettu pelattavassa muodossa verkkoon.

Marvel’s Wolverine esiteltiin maailmalle vasta viime vuonna. Pelistä ei ole kuultu juuri mitään virallisista lähteistä, mutta nyt pelistä on poikkeuksellisesti päätynyt verkkojakeluun pelattava versio.

Insomniac Gamesiin kohdistuneen tietomurron toteuttaneet hakkerit julkaisivat tällä viikolla teratavukaupalla tiedostoja pimeässä verkossa. Tiedostojen joukossa tiedettiin olleen kuvamateriaalia Marvel’s Wolverinesta, mutta sekaan on mahtunut myös pelin sisäinen testiversio.

Testiversion kerrotaan sisältävän useita pelattavia osioita Wolverine-toimintaseikkailusta. Vaikka osiot ovat tietenkin vielä keskeneräisiä, kerrotaan niiden paljastavan keskeisiä pelimekanismeja ja kohtauksia pelin tarinasta. Myös videoita keskeneräisestä versiosta on jaettu verkossa, vaikka Insomniac ja Sony pyrkivätkin parhaansa mukaan vetämään aineistoa verkosta. Verkkotietojen mukaan Wolverinen kehitysversion ladanneille käyttäjille on lähetetty Yhdysvalloissa tekijänoikeuslainsäädäntöön vedoten uhkavaatimuksia, joissa kerrotaan rikkomusten voivan johtaa palveluiden päättämiseen.

Aiemmin vuodettujen tietojen mukaan Marvel’s Wolverinen on määrä ilmestyä syyskuuhun 2025 mennessä. Lisäksi Insomniacin kerrotaan työstävän myös kahta muuta Marvelin X-Meniin perustuvaa peliä, joita ei ole vielä vahvistettu virallisesti.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa