Maistuuko Metal Gear tai Metro-kyyti? Tässä elokuun Games with Gold -lahjapelit

Elokuussa Games with Gold -ohjelmalla valmistaudutaan Xboxeilla muun muassa uuden Metal Gearin tuloon. Myös selviytyminen näyttäisi olevan kovassa huudossa.

28.7.2015 15:32

Elokuu tekee jo kovaa vauhtia tuloaan, mikä Xbox-pelaajille tarkoittaa tietenkin jälleen uuden Games with Gold -lahjapelikattauksen saapumista. Microsoft onkin nyt paljastanut, mitä pelejä Xbox Onelle ja Xbox 360:lle voikaan ensi kuussa ladata ilman lisäveloitusta, jos hallusta löytyy vain Xbox Liven kultajäsenyys.

Xbox Onen osalta pelattavaa saapuvat tällä kertaa tarjoamaan niin sekä Metal Gear Solid V: Ground Zeroes että myös How to Survive: Storm Warning Edition. Peleistä Metal Gear tulee olemaan ladattavissa koko elokuun ajan aina sen startista kuun loppuun, kun taas How to Survive on mahdollista napata aikaisintaan 16. elokuuta ja viimeistään 15. syyskuuta.

Xbox 360:llä tarjonta koostuu vuorostaan niin Metro 2033:sta kuin myös Metro: Last Lightista. Metro 2033 saadaan kaksikosta saataville ensiksi heti elokuun alkaessa ja se on mahdollista ladata aina kuun puoliväliin asti. 16. elokuuta onkin sitten Metro: Last Lightin vuoro, joka kestää aina kuun loppuun asti.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold tarjoaa Xbox Liven kultajäsenille veloituksetta niin Assassin’s Creed IV:ää, So Many Me’ta kuin myös Gears of War 3:a.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa