Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Tuolloin udeltiin SingStar-karaokepelien verkkopiuhan irtivetämisen myötä, kuinka moni pelaa yhä – tai onko ylipäätään koskaan pelannut – SingStar-pelejä.

Kyselyyn vastasi yhteensä 611 henkilöä, joista huomattava 66 prosentin enemmistö ei ole koskaan koskenutkaan karaokepelisarjan osiin. Vuorostaan 24 prosenttia myöntää pelanneensa pelejä, mutta niiden jääneen jo omalta osaltaan unholaan.

– Tosiaan musiikkipelien genre on se mikä ei urheiluepelien lisäksi ole koskaan kiinnostanut, Balnazzard totesi avoimissa kommenteissa.

– Elämäntilanne on niin erilainen ettei Singstareille ole oikein sopivaa tilannetta ja erikseen järjestetty Singstar-iltama tuskin ihan kauheasti houkuttelisi ihmisiä. Aikoinaan kyllä saatettiin illanvietossa laittaa Singstarit soimaan. Kaikki Suomi-versiot(kin) löytyvät (PS2/PS3/PS4). Jopa uusin, jota en ole edes paketista avannut. Pitäisi varmaan parit iltamat yrittää pienemmällä porukalla järjestää että saisi edes tuon uusimman korkattua. zappah puntaroi.

– Enpä ole lauleskellut aikoihin. Enkä tiedä laulanko vastaisuudessakaan. Itse asiassa, olen viime aikoina harkinnut vanhojen singstarieni kärräämistä kirpparille, yhdessä PS2-move pelieni kanssa. Aikoinaan pelasin näitä kyllä ihan kiitettävästi, yksin sekä ryhmässä. PS2 singstarin äänentunnistus ei tosin ollut sieltä parhaimmasta päästä, ei todellakaan. Eräänkin kerran koitin laulaa biisiä ihan tosissani sekä sanoitusten mukaan. Ei tullut mitään; homma meni reisille. Tästä kyrsiintyneenä rupesin lauleskelemaan omia, kirosanojen sekä hyvin huonon huumorin sävyttämiä sanoituksia. Ja kas kummaa, johan niitä pisteitä alkoi kertymään, ihan kunnolla, mecha_no_maniac muisteli.

Yhä satuinnaisesti peliin tarttuu 9 prosenttia vastaajista ja aktiivisesti vain 1 prosentti.

Pelaatko yhä SingStar-karaokepelejä?

Kyllä, aktiivisesti 1 %
 
Kyllä, satunnaisesti 9 %
 
En enää 24 %
 
En ole pelannut SingStar-pelejä 66 %
 

 

Lisää luettavaa