Lukijat ovat puhuneet: Näin paljon uuden sukupolven Pokémon-roolipelikaksikko kiinnostaa

Viime viikon Pokémon Sword- ja Pokémon Shield -kysymyksen tulokset ovat selvillä.

11.3.2019 15:12

Pelaajalehti.comin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Sivuston etusivulta löytyvässä kyselyssä tiedustellaan lukijoiden mielipiteitä enemmän tai vähemmän ajankohtaisista peleihin liittyvistä aiheista, ja viime viikolla mitattiin Switchin ensimmäisen täysin uuden Pokémon-roolipelikaksikon kiinnostavuutta.

Tulosten perusteella enemmistö Pelaajalehti.comin lukijoista on kuin onkin kiinnostunut Pokémon Swordista ja Pokémon Shieldistä. Tulevat taskuhirviöpelit saivat 750:sta vastaajasta taakseen yhteensä 55 prosenttia. Avoimissa vastauksissa kerrottiin muun muassa seuraavanlaisia näkeymyksiä:

Pokemon Let’s Go onnistui vain lisäämään nälkää uusia pääsarjan pelejä kohtaan. Nintendo teki viisaasti julkaistessaan sen ensin ja vasta vuoden myöhemmin Swordin ja Shieldin, vastasi Sundance Kid.

– Piti hetki miettiä vastausta. Kyllähän näitä on odotettu, mutta nähdyn perusteella ei innostusta herättäneet, joten vastasin tällä haavaa eivät kiinnosta. Odotin jotain radikaallimpaa, mutta eivät nämä tunnu käsikonsolipeleistä eroavan edes graafisesti juuri yhtään. Toki uusia ideoita kai on siellä täällä, mutta silti aika vaatimatonta on meno. Jos sieltä olisi tullut sellainen avoimen maailman peli aivan uudella ilmeellä ja ideoilla, olisin kussut hunajaa. Nyt saatiin vain tätä samaa. Plääh, harmitteli Teräskäsine.

-Eihän meistä kukaan vielä edes tiedä onko tuo avoin maailma vai ei. Saattaa hyvinkin ollakin, ainakin avoimempi kuin koskaan aikaisemmin. Ja grafiikka on selkeästi parempaa, terävämpää, kuin edellisen genin (niin kuin tietysti uudella alustalla pitää ollakin),mutta kieltämättä saman tyylistä ja saattaa olla että käyttää samaa pelimoottoria kuin Gen 7, mutta tästä mulla ei ole todisteita. Joka tapauksessa todellakin kiinnostaa, sarjaa alusta saakka fanittaneena. Edelleen yksi maailman kaikkien aikojen parhaista pelisarjoista, puntaroi Hembbuli.

– Isoin syy miksi Switchin aion hankkia, tiivisti Chadu.

Kiinnostavatko Switchin uuden sukupolven Pokémon Sword- ja Pokémon Shield -roolipelit?

Kyllä kiinnostavat 55 %
 
Eivät kiinnosta 45 %
 

 

Lisää luettavaa