Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kuluneiden seitsemän päivän aikana pyysimme lukijoita arvioimaan, kuinka paljon omiin pelikirjastoihin on kertynyt koskemattomia pelejä. Kysely keräsi tällä erää 731 ääntä, ja äänijakauma näyttää seuraavanlaiselta.

Onko pelikirjastoosi kertynyt koskemattomia pelejä?

Älyttömästi 18 %
 
Runsaasti 22 %
 
Jonkin verran 32 %
 
Vain muutama 21 %
 
Ei lainkaan 7 %
 

Omia vastauksiaan saattoi avartaa kyselyuutisen kommenttiosiossa, jossa tällä kertaa avauduttiin seuraavanlaisin sanankääntein.

– Alennusmyyntien takia noita on kertynyt jonkin verran, vaikka yritän pyrkiä siihen, että pelaisin jo omistamani pelit ennen uuden ostamista. Kuitenkin jossain vaiheessa aina tekee mieli pelata jotain uutuusjulkaisua backlog-pelien sijaan, vesinokkaelain kertoi.

– Oma backlogi on paisunut vuosien aikana aivan mahdottomiin mittoihin. Valehtelematta omassa kirjastossa on pelaamaattomia Xbox 360, Xbox One, Ps3, PS4, PC, sekä kourallinen Nintendon konsolien, PSP/PS Vita pelejä varmaan yhteensä semmmoiset 300 kpl… Erittäin todennäköisesti siis pelaan näitä kirjastoon kertyinetä vanhempia pelejä koko lopun ikäni, ellen sitten tosiaan ala jossain kohtaa karsimaan sieltä pelejä pois, ja siihen ei vain oma luonnne taivu sitten millään, tunnusti Balnazzard.

– HUH, jaa onko? Just viime viikonloppuna kävin päivittämässä+asentamassa PS3-pelejäni ja suurin osa oli vielä tehdasmuoveissaan. Muoviroskaa päätyi kaupan muovikassillisen verran ja minä jätin vielä pois pelejä jotka omistan toisille laitteille, jotka on julkaistu uudestaan tai joista on myöhemmin hankittu digitaalinen versio…ja silti en päässyt kokoelmani loppuun viikonlopun aikana! Digitaalisten pelien listaan taas en paneudu, siitä kaivosta en niin helposti ylös pääsekkään, tuumasi Brutal1ty.

– Ennen lapsena en olisi uskonut olevani tilanteessa, että hyllyssä olisi koskemattomia pelejä, mutta kyllä niitä välillä on muutama kertynyt. Täysin koskematon on Splinter Cell: Chaos Threory, mutta kesken on jäänyt myös eka Splinter Cell ja Silent Hill Homecoming. Sen lisäksi Japanista ostettu Gyakuten Kenji 2 (Miles Edgeworthin seikkailun kakkososa), jäänyt alun jälkeen kesken, kun en ole saanut enkkusubeja siihen. En ole vain jaksanut selvittää saisiko niitä vielä mistään. Eli kolme peliä on kesken ja yksi täysin koskematon, Teräskäsine avarsi.

Tämän viikon kysymyksessä udellaan, innostaako tuoreiden huhujen myymä ajatus moderniin sodankäyntiin keskittyvästä Battlefield 6:sta. Käy vastaamassa kyselyyn täällä.

Lisää luettavaa