Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Kuluneen seitsemän päivän aikana tiedustelimme, kuinka moneen peliin lukijakuntamme upotti rahaa päättyneen vuoden aikana. Kyselyyn kertyi vastaajia yhteensä 589 kappaletta, joiden lopputulema näyttää seuraavanlaiselta.

Monta peliä arvioit ostaneesi vuonna 2021?

1-3 (24 %)
 
4-6 (25 %)
 
7-9 (13 %)
 
10-14 (14 %)
 
15-24 (12 %)
 
25-34 (3 %)
 
35-50 (4 %)
 
Enemmän kuin 50 (5 %)
 

Kyselyn avointen kommenttien puolella lukijat kertoivat pelivuodestaan astetta tarkemmin. Tässä muutamia poimintoja.

– Neljä uutta peliä tuli ostettua julkaisussa. Mihinkään alennusmyynteihin ei tule enää nykyään rynnättyä hakemaa tusinoittain pelejä pölyttymään backlogiin, jossa on jo valmiiksi ihan liikaa tavaraa. EGSn ja Amaxon Primen ilmaisjakelut ei ainakaan tuota jonoa lyhennä, Lahis pohti.

– Viisi. Kolme vain aloitin, yhden pelasin läpi, mutta se oli vanha julkaisu, Yhden tänä keväänä ilmestyvän ennakkotilasin, Erik H. totesi.

– Pääsin helposti kymmeneen jo niiden kanssa, jotka tarkistin pelatuista, joten vastasin että 15-24 koska niitä on kaapissa vuoroaan odottamassa vähintään sen verran että menee yli 15 kappaleen. Luultavasti jopa yli 20. Tuo ”ostanut” on muuten sitten ihan eri lukema kuin ”pelannut”, sillä Game Passista on aina peli tai useampi pelauksessa. En kyllä tiedä kumpia tänä vuonna on enemmän, pelattuja vai ostettuja. Paljon pelaa mutta paljon osteleekin. tuumaili zappah.

Lisää luettavaa