Lukijat ovat puhuneet: Mitä vihataan eniten – zombeja, natseja vai terroristeja?

Lähes puolet Pelaajalehti.comin lukijoista passittaisi zombit takaisin haudan lepoon.

26.5.2014 14:34

Peli- ja viihdemaailmassa on vain kourallinen vihollisia, joiden kurmottaminen tuntuu itsestäänselvyydeltä. Ultimaattisten pahuuksien kärkikolmikko on tietenkin epäkuolleet zombit, ilkeät natsit ja kasvottomat terroristit, joiden kukistaminen on aina oikeutettua – vaikkakin myös ylikulutettua.

Etusivun viikon äänestyksessä lukijat valitsivat, mikä kolmesta ylikulutetusta vihollisuhasta tulisi jo passittaa eläkepäivien viettoon.

Me kysyimme, te vastasitte:
 
1. Zombit // 47%
2. Terroristit // 32%
3. Natsit // 21%
 
Sanotaan, etteivät zombit mene koskaan pois muodista, mutta runsas tarjonta näkyy myös runsaana kyllästymisenä. Lähes puolet lukijoista passittaisikin epäkuolleet laahustajat takaisin haudan lepoon eläkäpäiviä viettämään.
 
Myös Call of Dutyn ja Battlefieldin kaltaisten modernien sotapelien tulvan aiheuttama terroristiähky on havaittavissa. Terroristeille toivottaisi tervemenoa jopa 32 prosenttia kyselyyn vastanneista.
Takavuosien inhokkeja, eli natseja, ei ole suuremmin viime vuosien suurpeleissä nähty, mikä heijastuu tuloksissa.
 
Vain 21 prosenttia vastanneista on kyllästynyt natsien räiskimiseen, joten olisikohan sotasarjojen korkea aika tehdä paluu toiseen maailmansotaan?
 
Tämän viikon uudessa kysymyksessä  etsitään viihdyttävintä moninpelimuotoa. Vastata voi Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.
 

Lisää luettavaa