Mortal Kombat X:n julkaisu se vain lähestyy, minkä myötä nettiin on tupsahtanut viimein lyhyt traileri pelin ennakkotilausetuihin kuuluvasta Gorosta. Videolla nähtäville esimerkiksi saadaankin, miltä shokan-taistelijan monet klassiset iskut näyttävätkään uudella sukupolvella.

Goro-videon lisäksi myös jälleen yksi tarinatraileri Mortal Kombat X:stä on saatu kuluvalla viikolla ulos. Kyseinen video keskittyy tällä kertaa Briggs-perheeseen, eli kykyjään siinä väläyttelevät niin sekä alunperin Mortal Kombat II:sta tuttu Jax että myös tämän tytär Jacqueline.

Vieläkin enemmän uutta pelikuvaa kaipailevien kannattaa oheisten trailerien ohella kääntyä myös vielä aivan uutisen pohjalta löytyvään NetherRealm Studiosin viimeisimmän verkkolähetyksen nauhoitteeseen. Siinä studio esittelee hieman tällä kertaa sekä Mortal Kombat X:n tulevaa mobiiliversiota että myös esimerkiksi Kenshi-taistelijan viimeisimpiä kykyjä.

Mortal Kombat X julkaistaan kuluvan kuun puolivälissä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Kesällä on myös Xbox 360- ja PlayStation 3 -versioiden vuorot. Goron ohella pelin lisäsisältötarjontaan kuuluvat Predator, Jason Voorhees, Tremor ja Tanya.

Päivitys 5.4. kello 1:20: NetherRealm on käynyt esittelemässä lisää Goroa viikonloppuna osana Amazonin omaa Twitch-verkkolähetystä. Goro-toimitaa pääsee silmäilemaan tästä noin kohtaan 1:10:00 siirtymällä.

Lisää luettavaa