Legend of Grimrock lähestyy iPadeja – Suomi-hitin jatko-osa nyt myös beetassa

Legend of Grimrockin peluu tulee vielä onnistumaan myös iPadilla, kuten pari vuotta sitten lupailtiin. Grimrock 2 on vuorostaan nyt beetassa.

21.8.2014 23:34

Kotimainen luolastoseikkailupeli Legend of Grimrock on edelleen tekemässä tuloaan iPadeille. Kehittäjä Almost Human on uusimmassa blogikirjoituksessaan vahvistanut, että iOS-version kehitys etenee parhaillaan hyvin, joskaan julkaisupäivää sille ei ole voitu vielä antaa.

Applen iOS-laitteille Grimrockia on odoteltu jo parikin vuotta. Versio julkistettiin aikoinaan jo ennen pc-version vuonna 2012 tapahtunutta julkaisua, mutta koska Almost Human on pienikokoinen studio, ei se ole onnistunut löytämään aikaa iOS-Grimrockin kehitykseen. Pelastavana enkelinä apuun onneksi tovin aikaa sitten riensi ohjelmoija Juha Pinola, jonka käsissä Grimrock on nyt tosissaan kääntymässä kosketusnäytöille. 

Almost Humanin ydintiimillä kehitteillä oleva Legend of Grimrock 2 etenee sekin edelleen hyvin. Kehittäjät ovat nyt vahvistaneet pelin saavuttaneet beetavaiheensa. Sen myötä samalla on alkanut hahmottua, että valmistuessaan peli voisi olla arviolta noin 25 prosenttia ensimmäistä osaa pidempi.

Legend of Gimrock 2:lla ei myöskään ole vielä julkaisuajankohtaa. Ohesta löytää kuitenkin uuden teaser-trailerin!

Lähde: Almost Human

Lisää luettavaa